Avanturistički park Lovćen

Avanturistički park Lovćen u saradnji sa Welness centrom SokoGym, kuglanom Planet Bowling, i streličarskim klubom « Cetinje » organizuje turnir «Survivor Race Montenegro 2013»

Turnir će se održati u subotu, 5. oktobra sa početkom u 12h na prostoru Avanturističkog parka Lovćen, na Ivanovim koritima. Pobjednike očekuju brojne nagrade, a obezbijeđeni su i pokloni za sve učesnike.

 

Pravila:

Ekipa sačinjavaju dva takmičara. Oba takmičara moraju da pređu poligon u zadatom vremenskom intervalu. Ekipa koja bude imala najbolje prolazno vrijeme biće proglašena za pobjednika turnira, a bodovaće se i drugo i treće mjesto.

 

Nagrade:

 

$11.     mjesto :

$1-          Novčana nagrada u iznosu od 150€ od Avanturističkog parka

$1-          3 mjeseca besplatne članarine u Fitness centru Soko Gym

$1-          2 sata besplatnog korišćenja staze za kuglanje u Planet Bowling-u za maksimum 8 osoba

 

$12.     mjesto :

$1-          Novčana nagrada u iznosu od 100€ od Avanturističkog parka

$1-          1 mjesec besplatne članarine u Fitness centru Soko Gym

$1-          1 sat besplatnog korišćenja staze za kuglanje u Planet Bowling-u za maksimum 8 osoba

 

$13.     mjesto :

$1-          Novčana nagrada u iznosu od 50€ od Avanturističkog parka

$1-          Relax masaža u Fitness centru Soko Gym

$1-          1 sat besplatnog korišćenja bilijara za 4 osobe, i 2 besplatne partije kuglanja

 

Svi učesnici dobijaju besplatne karte od Avanturističkog parka za narednu posjetu, kao i besplatnu partiju kuglanja u Planet Bowling-u.

 

Prijavljivanje se vrši na broj telefona 069-543-156, ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Participacija iznosi 10€ po ekipi.

Prijaviti se mogu svi zainteresovani, željni izazova i adrenalinskog doživljaja, do petka, 4. oktobra u 20h.

 

Pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju, i doživite pravo šumsko iskustvo! Dođite i uzmite svoju dozu adrenalina!

 

Avanturistički park Lovćen u saradnji sa plesnim klubom MontenegroDance organizuje Zumba open air master class!

Zumba je zanimljiv način vežbanja. Jednostavno trening gde se prvenstveno zabavljamo, a i uz dobru zabavu trošimo kalorije. Zumba program je stvoren kao jedinstvena kombinacija plesa i vježbanja uz latino muziku. Egzotični plesni ritmovi i fitnes. Zumba plesno ludilo koje je već odavno zarazilo čitav svijet, munjevitom brzinom se širi i kod nas i osvaja hipnotičkim ritmovima i jednostavnim ali zabavnim plesnim pokretima. Muzika, koraci i koreografija su tri elementa koja zajedno čine Zumba program jedinstvenim i revolucionarnim u fitness svijetu a time i drugačijim od aerobic programa. Nije potrebno da znate da igrate, nije potrebno da imate iskustvo u igri i vježbanju - sve što vam treba je samo dobra volja. Ostalo će doći samo od sebe, a uz to ćete i bolje izgledati, odlično se provesti, bolje osećati, biti sigurniji i imati više samopouzdanja, imati bolje držanje i strukturu tijela. Prepustite se muzici, i uživajte. Join the partY!!!

Zumba open air master class ce se odrzati u nedelju, 29. septembra sa početkom u 13h u Avanturističkom parku Lovćen na Ivanovim koritima, uz licencirane instruktorke iz plesnog kluba MontenegroDance.

Ovaj Zumba open air master class je potpuno besplatan, a za sve one koji odluče da nam se pridruže Avanturistički park je obezbijedio gratis osvježenje, kao i poseban popust na cijene u parku, samo 10€ po osobi, za pristup svim stazama!

Dođite da zajedno uživamo uz zarazne ritmove salse, reggaeton-a, cumbie, merrenque, na svježem vazduhu i u prelijepom okruženju Nacionalnog parka Lovćen. Pokažite avanturistički duh i doživite novo sportsko iskustvo, oprobajte se na avanturističkom poligonu, uz druženje i igru na predivnoj lokaciji.

Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na brojeve telefona:
067 – 305 – 525
069 – 543 – 156
ili na:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
www.avanturistickipark.com

Pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju, i doživite pravo šumsko iskustvo!

 

Pokažite avanturistički duh i doživite novo sportsko iskustvo u parku Lovćen! Oprobajte se na avanturističkom poligonu, uz druženje i igru na predivnoj lokaciji. Sunčano i toplo vrijeme, čista netaknuta priroda ostaviće na Vas utisak pravilno potrošenog vrijemena.

Posjetite sajt: https://www.napopust.me/ulaznica-za-avanturisticki-park-lovcen/

Dragi naši prijatelji,
Povodom početka jeseni spremili smo za vas posebno iznenađenje! 50% popusta za sve one koji nas pozovu i rezervišu svoj termin u Avanturisticki park Lovćen! Da biste ostvarili ovu povoljnost potrebno je takođe da nam ponovite šifru koja glasi: ,,jelen". Ovaj popust važi samo za predstojeći vikend, 21. i 22. septembar, u susret jeseni! Prijaviti se možete samo tokom naredna dva dana, četvrtak i petak, na broj: 069-543-156. Avanturistički park Lovćen vam želi srećan dolazak jeseni!

Avanturistički park Lovćen je u petak u 11 sati ugosto djecu iz JU Dječijeg doma ,,Mladost” iz Bijele.

U okviru ove jednodnevne ekskurzije i posjete Nacionalnom parku Lovćen, djeca su boravila u Avanturističkom parku, gdje su uz pomoć svojih vaspitača i naših instruktora imali priliku da se besplatno oprobaju u šetnji po krošnjama.

Staze u Avanturističkom parku pružiaju djeci priliku da savladaju razne prepreke, prilagođene njihovim sposobnostima.

Drago nam je da smo ovim gestom mogli djeci uljepšati dan i približiti ih prirodnim ljepotama Lovćena, i pružiti razne sportske aktivnosti u cilju promovisanja zdravih stilova života.